Kaleien

In een nog niet zo ver verleden kalkten landbouwers uit onze contreien jaarlijks hun hoeve met een kalkmengsel. Aangezien hun hoeve decennia lang jaarlijks werd gekalkt ontstond er na verloop van tijd een mooie textuur die in feite niet meer was dan de opeenhoping van die jaarlijkse dunne laagjes.

De moderne consument houdt wel van dat uitzicht. Hij gaat op zoek naar hetzelfde uitzicht als dit kalkverfsysteem, maar stelt vanzelfsprekend hogere eisen aan de duurzaamheid. Met dit gegeven ging Facades Forever reeds enkel jaren geleden aan het werk. Het gevolg hiervan is een ‘kaleisysteem’ dat weliswaar hetzelfde uitzicht heeft als de traditionele kalei, maar dan met het gebruiksgemak en de prestaties van de meest moderne verfsystemen.

Afhankelijk van de bestaande ondergrond of van de smaak van de eindconsument zijn verschillende opties mogelijk. Een exacte evaluatie en prijsbepaling kan worden gemaakt na bezoek van een van onze medewerkers.

De brochure "kaleien bij Facades Forever" uitgegeven door Caparol geeft een overzicht van alle mogelijkheden en toepassingen.

Disclaimer

×

Privacy verklaring

×

Cookie verklaring

×

Sitemap

×

Home

×

Welkom op onze website!

×

Kaleien

×

Crepi

×

Referenties

×

Aanvullende werken

×

Wie zijn we

×

Premies

×

Isolatie

×

Contact

Intro

×